Péče o ABDL holčičku nebo chlapečka
Péče o ABDL holčičku nebo chlapečka
Dobrý den. Rád si pochodím v plenkách. Kdyby ne, ani bych toto fórum nenašel. Ale ještě raději pečuji o nějaké to ABDL děťátko. Jenže jsem za dvacet let ještě žádné nenašel. Pokud nepočítám jedno na opačném konci republiky, které vlastně ani tolik péče nechtělo a mělo poněkud jiné zaměření. Na Xchatu se to hemží lidmi s identitou mladých subíků, kteří by se chtěli nechat obléci jako malé holčičky, přebalovat a krmit a všechno možné. Jenže hledají hlavně spisovatele příběhů. Nechtějí se nechat přebalit, jen vás nutí zběsile bušit do klávesnice další a další věty a podněcovat jejich fantazii. Já bych rád našel někoho živého a hmatatelného, ke komu bych mohl občas přijet jako milující otec či děda a postarat se o jeho krmení, oblékání, mytí i přebalování. Nikdy jsem neomezoval pohlaví, věk ani vzhled, nezáleží mi na tom. Podstatné je, co má dotyčný(á) v hlavě. Kým chce být a ne kým doopravdy je. Mám dar. že jej (ji) dokážu tak skutečně vidět. Jenže mám pocit, že Česko je velmi unikátní v jednom ohledu. Všichni mluví o politice, ale nikdo nechodí k volbám, všichni mluví o sportu, ale nikdo nesportuje, všichni chtějí být adult baby, ale ... Nebo máte pocit, že je to jinak?
Péče o ABDL děti všeho druhu. Rád plenky nosím, ale ještě raději přebaluji ostatní.
- Treti oko
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
- Nosíte dudlík?: Ano
Re: Péče o ABDL holčičku nebo chlapečka
Ja teda nejsem uz zaden mladej zobak, ale muzu rict, ze skutecny AB zeny jsem potkal zatim jen tri, dalsi dve jsem do toho (v tom prvnim pripade bez jakyhokoliv uspechu a v tom druhym s vysledkem dost polovicatym) zkousel uvrtat. Kdyz jsem byl s moji ex., tak jsem se "odkopal" a do dneska toho lituju. Neni to jednoducha zalezitost...
A pokud jde o hrani si s klukama... Je hodne tezky si nekoho pustit k telu. Vetsinou jsem narazil na blazny, co jsou mimina v x-letym tele, cimz se to da dokonale zazdit. Ja mam taky svoje dospely JA, ktery jezdi autem, chlasta, huli, hraje CS... Nemam zajem o lidi, co po me chcou akorat prebalit posrany plinky a ignorujou moje zajmy/omezeni.
Na X-chat jsem prestal chodit, duvody byly popsany uz drive.
Pokud jde o zbytek, tak ja si na nic hrat nemusim. Ale sam, protoze (az na nekolik vyjimek) neni s kym - viz predposledni odstavec.
A pokud jde o hrani si s klukama... Je hodne tezky si nekoho pustit k telu. Vetsinou jsem narazil na blazny, co jsou mimina v x-letym tele, cimz se to da dokonale zazdit. Ja mam taky svoje dospely JA, ktery jezdi autem, chlasta, huli, hraje CS... Nemam zajem o lidi, co po me chcou akorat prebalit posrany plinky a ignorujou moje zajmy/omezeni.
Na X-chat jsem prestal chodit, duvody byly popsany uz drive.
Pokud jde o zbytek, tak ja si na nic hrat nemusim. Ale sam, protoze (az na nekolik vyjimek) neni s kym - viz predposledni odstavec.
- Treti oko
Tady je jedna velka chyba. Kdokoliv muze mit v hlave cokoliv, ale jina je otazka, zda je/neni clenem tohohle podivnyho klubu. Nikoho do toho nelze nutit.AbdlDaddy píše: ↑pát 13. črc 2018 8:15:41Podstatné je, co má dotyčný(á) v hlavě. Kým chce být a ne kým doopravdy je. Mám dar. že jej (ji) dokážu tak skutečně vidět. Jenže mám pocit, že Česko je velmi unikátní v jednom ohledu. Všichni mluví o politice, ale nikdo nechodí k volbám, všichni mluví o sportu, ale nikdo nesportuje, všichni chtějí být adult baby, ale ... Nebo máte pocit, že je to jinak?
Pokud jde o mluvit/jednat, tak ten, kdo nejvic zvani je presne tim, kdo nic nedela a este ti popripadne zavari, kdyz se nekde prokecnes. Ja se o tehlech vecech bavim na verejenosti jen velmi vyjimicne a vzdy bez toho, abych se propalil, kdyz uz se nekde sjede na tema fetise apod. I tak jsem uz nekolikero lidicek rozkryl aniz by to vedeli, ale ja jsem si ten svuj kus nechal (mozna sobecky) pro sebe. Nikdo z nich nebyl nekym, s kym bych si zasel treba jen na pivo, natozpak aby se to tahlo nekam dal.
-
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Ahoj nebudu moc psat jenom jedno hledam tatinka aby se o mne postaral budu delat vse co si budes prat rad nosim plenky a cucam dudlicka
-
- Pohlaví: Holka
- Sexuální orientace: Bisexuální
Ja bych ráda našla daddyho..jsem v tom sice novacek ale nepatřím mezi ty co to opravdu nechtějí zažít..ja jsem miminko..holčička..subinka..telem o duši ale je obtížné najít v tomto ohledu kohokoliv
-
- Nosíte dudlík?: Ne
Misicka malička rad se o tebe postaram
-
Ahoj všem najdu konečně svoji holčičku
Ahoj hledám tu svoji malou holčičku najdu už?
-
- Pohlaví: Holka
Někdo kdo ma zkušenosti s tématem, ABDL, DL, plenkama, počuravaním holek,..? Na pokec? net?...
-
ahoj klidně buddu tvůj daddy hledám subinku zaměřenou touto tématikou co se cítí jako holčičkaMaličká Misicka píše: ↑ned 10. bře 2019 8:57:48Ja bych ráda našla daddyho..jsem v tom sice novacek ale nepatřím mezi ty co to opravdu nechtějí zažít..ja jsem miminko..holčička..subinka..telem o duši ale je obtížné najít v tomto ohledu kohokoliv
-
Jsem reálné adult baby se zájmem jen o reálné přátelství... Chceš-li napiš...