Kakání do trenér, boxerek, kalhotek apod.

Hrátky s močí, cévkování, klystýr, počůrávání, nebo pokakávání do kalhotek, oblečení, na veřejnosti, nebo na někoho.
Palmboy
Pohlaví: Kluk
Sexuální orientace: Bisexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Nosíte dudlík?: Ne

Re: Kakání do trenér, boxerek, kalhotek apod.

Příspěvek od Palmboy »

Taky kadím do trenek, nebo jen tak mezi půlky :) Škoda, že jen sám :D
littlemato
Sexuální orientace: Homosexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Nosíte dudlík?: Ano

Příspěvek od littlemato »

Kakanie do pliemky za mňa určite áno. Ale občas pustím aj do spodného prádla :D ale do plienky to je krajšie :)
zdenecek
Sexuální orientace: Bisexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Nosíte dudlík?: Ano

Příspěvek od zdenecek »

Tak já taky rád kakám do plíny. Na velkou chodím jen ráno, tak musí být pak doma. To se vykakám, ale vydržím v tom cca 2-3 hodiny. Pak to musí dolů. Nejde jen o ty bakterie, ale i když se pak vykoupete, tak to zatouchá ještě další den na tom zadku. Ale ráno je to nálož a pak si ještě kšandama plenu utáhnu. Někdy jdu brzo ven a vykakám se venku. Jednou jsem se vysral u lesoparku za barákem a pak šel nakupovat do drogerie. Ale šeredně jsem se spletl, když jsem si myslel, že ten drogistický puch přehluší puch z kakání. Raději jsem se tam dlouho nezdržoval. A to si pak říkám Zdeněček Pokakánek, Přikakánek nebo Připosránek. Jednou jsem jel na hříbky a vysral se dopoledne a pak si hrál na zlobivého chlapečka, který se pokakal a musí to vydržet až domů a máma mi jakoby za trest ještě kšandy utáhla, že se mi to více lepilo na zadek a já poskakoval sem a tam...
Odpovědět