Kolik jste ochotní zaplatit?
- zdenecek
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Bisexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
- Nosíte dudlík?: Ano
Re: Kolik jste ochotní zaplatit?
Co se filmu týče, tak si síťové lůžko vybavuji akorát v Requiem pro panenku. Teda ale dal bych si to líbit. Nechat se přikurtovat komplet Segufixem a ještě být zavřený do síťového lůžka.
-
Mskvor
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte dudlík?: Ne
@ Zdeněček Pokud jde o web neklid.net, přes Wayback Machine ho ještě otevřeš a některé příspěvky v paměti ještě jsou. Jinak díky, tuhle stránku jsem neznal.
-
Princezna
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Teď jsem se díval, někde v poušti kousek od Las Vegas - za víkend $10.000 a $100 příplatek na přebalení, když se někdo pokadí. A prosperují už 10 nebo více let. Nejmenší taxa je $800 za 2 hodiny. Takže tam asi chodí ti, co vyhráli v kasínu, protože to je nářez i pro běžného Američana. 
Jsem společenský, otevřený a tolerantní k lidem i jejich názorům. Nesoudím lidi, kteří jsou jiní, ale neubližují ostatním. Rád experimentuji, učím se a objevuji nové věci. A myslím, že každý den bychom si měli užít.
- zdenecek
Milá Princezničko. Ono by to šlo defacto u nás a úplně zadarmo (zaplatila by to pojišťovna). No zkrátka předstírat chorobu a nechat se zavřít do psychiatrické nemocnice a tam jaksi nespolupracovat. Ale tady musím napsat, že dneska jsou už jiné standardy, ale tak 20 let zpátky - to by mě zavřeli do klecového nebo síťového lůžka nebo mě rovnou připoutali k posteli a samozřejmě vše s plenama. Tenkrát ještě nebyl Segufix, ale řemeny. Promíchalo by se tady BDSM a pleny, u síťových lůžek i Adult Baby, kde by si člověk připadal, že je v dětském lůžku. Ještě když fungoval web neklid.net, tak tam jsem si hodně pročetl příběhy, kdy i noví pacienty byli preventivně dáváni na kurty nebo do klecových lůžek s plenama a za sebemenší prohřešek tyto tresty následovaly. Jednou tam dokonce přišla máma za dcerou na návštěvu ji obhajovat, že tam nepatří a když jim ta matka pohrozila, že je udá, tak si ji tam rovnou nechali a putovala hned do plen a na řemínky.
No co já bych za to dal alespoň na 14 dní vypnout a nechat se tam zavřít s těmito omezovacími prostředky. A svěrací kazajka....
No jsem si vzpomenul na tu pacientku z Opavy co byla kurtována 12 let k posteli a přebalována atd...jestli to nebyla taky fetišistka..
No co já bych za to dal alespoň na 14 dní vypnout a nechat se tam zavřít s těmito omezovacími prostředky. A svěrací kazajka....
No jsem si vzpomenul na tu pacientku z Opavy co byla kurtována 12 let k posteli a přebalována atd...jestli to nebyla taky fetišistka..
-
Mskvor
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte dudlík?: Ne
Ahoj Princezno, budu-li aktualizovat svůj starší příspěvek, tak Německo teď tak od 250,00 €/hodina, výš. I z toho důvodu je profesionálek, které nabízí i ABDL málo a těch, které se na ABDL specializují jen pár. Ceny erotických služeb v Americe jsou obecně mnohem výš než v Evropě, klodně dvojnásobek. Za úchylku holt musíme platit. MS