Jitsi - online komunikátor bez nutnosti registrace

Vše co se netýká plenek, sexu a všemožných úchylek. Klidně se tady můžete bavit i o počasí, nebo Babišovi. :-D
Odpovědět
plenkovec
Příspěvky: 5
Registrován: sob 29. úno 2020 23:06:19
Bydliště: Okolí Ostravy
Pohlaví: Kluk
Sexuální orientace: Heterosexuální
Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
Nosíte dudlík?: Ne
Jitsi - online komunikátor bez nutnosti registrace

Příspěvek od plenkovec » ned 05. dub 2020 14:44:44

Ahoj, sdělte prosím v tomto vlákně váš názor na platformu Jitsi meet, kdo už zkoušel. Popř. i ti, kdo si o tom jen získávali nějaké info, prozože jsem nezaznamenal, že by se někdo kromě mě a Firzena připojil.

EDIT 8.4.2020 00:07: Jedná se o komunikační nástroj podobný Skype, apod. Umožňuje videohovory, hromadný psaný chat, sdílení obrazovky a další funkce.

Výhoda je, že není třeba žádná registrace a v případě, že komunikují v roomu jen 2 lidé, je komunikace šifrovaná end-to-end. V případě, že je připojeno více lidí, k dešifrování dochází i na serveru Jitsi. Přes internet je ale komunikace za každých okolností šifrovaná.

Rád bych taky věděl, jestli si myslíte, že bude lepší, když bude přístup tak veřejný, jako teď, tzn. kdokoli uvidí chat na tomto fóru, včetně neregistrovaných uživatelů, se může bez problému připojit, nebo tam mít nastavené heslo, které by viděli jen registrovaní uživatelé. To je i dotaz na admina, jestli to vůbec jde. Pokud ne, tak by byla ještě další možnost zažádat o heslo do soukromých zpráv. Poslední možnost je mít 1 room s heslem a jeden bez, ale to mi nepříjde, vzhedem k množství potenciálních uživatelů těchto skupinových hovorů, rozumné.

Předem díky za vaše názory a podněty.

EDIT 5.4.2020 14:55: Pro ty, kdo nečtou chat - adresa na které jsme to testovali: https://meet.jit.si/AbdlKlubTest


Odpovědět