Nazdar sousedé
- Ali
- Pohlaví: Holka
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ne
- Nosíte dudlík?: Ne
Nazdar sousedé
Varování: tento příspěvek není vhodný pro lidi s netolerancí pro humor, ironii a neseriózní podtóny. Za případné záchvaty vzteku neručíme. Byli jste varováni.
Zdravím všechny uživatele fóra.
Jsem zatím nezralá, silně antisociální a otravná bytost, ale můžete mi klidně říkat Ali!
Přišla jsem se vám sem na fórum na nějakou dobu nastěhovat, obohatit vám to tu o nevtipné vtipy a trochu vám tu vyvětrat, je tu totiž smrádek (toje vtip).
Jeden z důvodů, proč jsem tady je ten, že jsem před nějakou tou dobou dosáhla plnoletosti... a to, že mi trvalo skoro tři měsíce něco napsat, je věc druhá. No, jelikož je mi 18, cítím se momentálně, že jsem sežrala všechnu moudrost světa a nikdo mi tuto myšlenku z hlavy nedostane.
Další důvod je ten, že mám úzkostný strach z Raulika. Promiň Rauliku, jsi děsivý tvor, nesežer mě, amen.
No a pak taky samozřejmě podobný důvod, jako máme my všichni tady.
Mimo tuhle mojí malou zálibu mám ráda komedii, zajímají mě dinosauři, sem tam něco neprofesionálně nakreslím a nebo prostě ztrácím čas sledováním nepřínosných videí zahraničních YouTuberů. To je tak všechno, moc významných koníčků nemám.
A tímto představením se tedy loučím a doufám, že jsem neurazila příliš velký počet lidí. A jestli jo, můžete napsat pobouřenou reakci, odpovím vám srdíčkem pro lepší náladu. Teď už nemám co říct, tak snad jen:
nazdar sousedé :].
Zdravím všechny uživatele fóra.
Jsem zatím nezralá, silně antisociální a otravná bytost, ale můžete mi klidně říkat Ali!
Přišla jsem se vám sem na fórum na nějakou dobu nastěhovat, obohatit vám to tu o nevtipné vtipy a trochu vám tu vyvětrat, je tu totiž smrádek (toje vtip).
Jeden z důvodů, proč jsem tady je ten, že jsem před nějakou tou dobou dosáhla plnoletosti... a to, že mi trvalo skoro tři měsíce něco napsat, je věc druhá. No, jelikož je mi 18, cítím se momentálně, že jsem sežrala všechnu moudrost světa a nikdo mi tuto myšlenku z hlavy nedostane.
Další důvod je ten, že mám úzkostný strach z Raulika. Promiň Rauliku, jsi děsivý tvor, nesežer mě, amen.
No a pak taky samozřejmě podobný důvod, jako máme my všichni tady.
Mimo tuhle mojí malou zálibu mám ráda komedii, zajímají mě dinosauři, sem tam něco neprofesionálně nakreslím a nebo prostě ztrácím čas sledováním nepřínosných videí zahraničních YouTuberů. To je tak všechno, moc významných koníčků nemám.
A tímto představením se tedy loučím a doufám, že jsem neurazila příliš velký počet lidí. A jestli jo, můžete napsat pobouřenou reakci, odpovím vám srdíčkem pro lepší náladu. Teď už nemám co říct, tak snad jen:
nazdar sousedé :].
- Treti oko
- Pohlaví: Kluk
- Sexuální orientace: Heterosexuální
- Nosíte dudlík?: Ano
Re: Nazdar sousedé
Svérázná figura... Ale z Raulika strach mít nemusíš, je to magor.
- kluk-v-plenkach
- Administrátor fóra
- Sexuální orientace: Bisexuální
- Nosíte plenky i na veřejnosti?: Ano
Tady raulik ani nemůže, ted aspon jako admin
- Firzen
Ahoj Ali, vítej na fóru Snad tu najdeš nějaké kamarády!
Vyzkoušejte naši kreslící ABDL aplikaci pro Android. Aplikace je i v Češtině, jen jsme zapomněli doplnit české obrázky.
-
- Sexuální orientace: Bisexuální
Vtipné, zábavné, čtivé, jen tak dál...
- ababyi
Off topic: to druhé fórum, odkiaľ zrejme pochádza "strach z Raulíka", je už viac ako rok moje
- Ali
- Pohlaví: Holka
Vás já znám, od Vás jsem dostala gumové medvídky. A nebyli vůbec špatní. Díky :].
- ababyi
Tak zase pozor, aby nedošlo k omylu: cudzí páni, ktorí rozdávajú deťom cukríky, to rozhodne nie som ja inak, v rámci obchodných zvyklostí zákazníkom vykám, na fóre je to trocha osobnejšie, tu si všetci tykáme. Každopádne ďakujem za feedback
- Treti oko
Vy mě začínáte bavit !!! Oba !!!
-
Ahoj, příjemné oživení i projev intelektu. Obojí je milé.
"Náš život v plenkách začíná a život většiny v plenkách také končí. Těm, kdo je nosí i v tom mezidobí, se posmívají jen tupci."